Zoek in Assortiment

 

 

 

 

 

Info en Tips

Proef het verschil.... bij ons!

Wilt u verzekerd zijn van eerlijk, vers vlees met een pure smaak? Dan zijn wij jouw leverancier voor een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke verse vleesspecialiteiten, vleeswaren en barbecue- en gourmetpakketten van een ultieme kwaliteit.

Wij willen ons als vleesleverancier onderscheiden op de vleesmarkt. Alleen het beste is goed genoeg. Wij streven ernaar om continu de beste kwaliteit uit de markt te halen en zijn o.a. daardoor niet te vergelijken met de gemiddelde (supermarkt) slagerij. De kwaliteit die Meet our Meat u biedt garandeert u een onvergetelijke smaakbeleving tegen een eerlijke en redelijke prijs.

Wij werken uitsluitend met pure en eerlijke producten. Dierenwelzijn is voor ons enorm belangrijk. Het levend vee doorstaat een strenge selectieprocedure waarbij ze met liefde en verstand van zaken groot worden gebracht en waarbij ze met respect klaar gemaakt worden voor de slacht.

In onze uitgebreide webshop kunt u keuzes maken uit verschillende hoogwaardige producten die per vleessoort overzichtelijk zijn gerangschikt. Wij bezorgen momenteel in:

  • Utrecht e.o.;
  • Amersfoort e.o.;
  • Hilversum;
  • Rest van Nederland in samenwerking met PostNL

We zijn druk bezig met het uitbreiden van ons bezorgingsgebied. Wilt u hieraan een bijdrage leveren? Kijk dan bij onze vacatures.

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen of heeft u specifieke wensen, aarzel dan niet om contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Nieuwsbrief

100% Halal

De producten van Meet our Meat zijn gegarandeerd 100% halal.

De betekenis van het Arabische woord halal is toegestaan, rechtmatig en rein. Halal wordt vaak direct gelinkt ... lees verder

Contact

Catharijnesingel 66

3511 GK  Utrecht

T 030-743 56 59 [24/7]

E info@meet-our-meat.nl