Zoek in Assortiment

 

 

 

 

 

Business-to-Business

Meet our Meat is uw partner als het gaat om verse vleesproducten.

Het mooiste vlees voor de horeca

Een geweldige smaakervaring, dat is wat u uw gasten wilt bieden. Meet our Meat kan u daarbij uitstekend helpen. Wij staan en gaan altijd voor het hoogst haalbare. In de kwaliteit van ons vlees, maar ook in onze service. Dat is wat ons onderscheidt! We zijn betrokken bij al onze klanten en leveren maatwerk. Van sterrenrestaurant tot eetcafé, van cateraar tot strandtent, elke klant is voor ons even waardevol.
In ons assortiment kunt u vele verschillende vleessoorten terugvinden. Allen van Hollandse bodem en van een uitzonderlijk hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Naar wens kunt u uw vleesproducenten reeds verwerkt bestellen. Zo is het voor ons geen probleem om bijvoorbeeld biefstukken te leveren van 150 gram per stuk. Of heeft u liever een stevigere steak van 220 gram? Tevens kun u de verpakkingsgrootte van het product aangeven. Zo vormt het bestellen van 180 kalfsentrecôtes bij ons geen enkele moeite. Of gaat u voor 4 kilogram runderpoulet?

Spreken de o.a. onderstaande punten u ook aan..

De hoogste kwaliteit
Eerlijke en smaakvolle producten
Ambachtelijke verzorging
Uitgebreid assortiment
Voedselveiligheid
Persoonlijk contact
Uitstekende service op maat

plaats dan eens een proefbestelling en ervaar het verschil!
Vraag hier een persoonlijke inlogcode aan om in te kunnen loggen op het horecagedeelte van deze site om zo direct onze producten te kunnen bekijken en te kunnen bestellen.
Wij bieden u de mogelijkheid om 24/7 te bestellen, waarbij wij vooraf met elkaar de bezorgdagen vaststellen.

Meet our Meat bij RTL LifeStyle Experience

 

 

 

 

 

 

 

 

GiftCard als relatiegeschenk

Verras uw personeel met een smaakvol cadeau en kies voor een GiftCard van Meet our Meat. 

De GiftCards worden via de mail verzonden, maar u kunt ook kiezen voor echte cadeaukaarten welke u per post van ons ontvangt. Standaard is de GiftCard verkrijgbaar in €25,-, €50,-, €75,- en €100,-. 

 

 

Nieuwsbrief

100% Halal

De producten van Meet our Meat zijn gegarandeerd 100% halal.

De betekenis van het Arabische woord halal is toegestaan, rechtmatig en rein. Halal wordt vaak direct gelinkt ... lees verder

Contact

Catharijnesingel 66

3511 GK  Utrecht

T 030-743 56 59 [24/7]

E info@meet-our-meat.nl